Advies voor cosmetische chirurgie en uw gezondheid

Cosmetische chirurgie is iets dat velen vinden te zijn een interessant, maar ietwat mysterieuze onderwerp. De beste manier om de mogelijkheid van elke soort van procedure ondergaan aanpak is om te leren zo veel mogelijk over verschillende operaties. Door het advies in dit stuk toe te passen, zult u bereid zijn om een verstandig besluit.

Als esthetiek niet uw reden voor het feit dat cosmetische chirurgie, denk over noemde het reconstructieve chirurgie. Sommige mensen ervaren cosmetische chirurgie als een teken van ijdelheid en eigenwaan. U zal dit arrest voorkomen door andere door net noemde het reconstructieve in plaats van cosmetica.

Ogen-visie

Voordat u de beslissing om een cosmetische procedure, moet u eventuele andere opties overwegen. Vaak kun je eenvoudiger stappen die ook resultaten kunnen opleveren. Het zien van een dermatoloog, zou beter dagelijkse zorg van de huid of het gebruik van bepaalde technieken van de make-up betere opties dan een dure en invasieve cosmetische chirurgie.

Er zijn vele klinieken die de operatie uitvoeren, maar dan ze doen alsof ze niet met u worden gehinderd willen, zodra het is voorbij. Zorg ervoor dat de kliniek die u hebt gepland uw operatie met biedt na zorg voor patiënten bezoeken als iets verkeerd gaat.

Terwijl het gemakkelijk over het hoofd zijn kan, zorg ervoor dat u de surgery center naast de chirurg onderzoeken. De plaats dat de procedure zal worden uitgevoerd op moet worden in licentie gegeven of geaccrediteerde. Bespreek dit met de arts. Als u er achter komt dat het centrum niet over een van deze kwalificaties beschikt, heroverweeg uw beslissing om uw procedure er uitgevoerd.

Vóór de ingreep van uw cosmetische chirurgie, zal u wilt Maak een punt om te gaan en Bekijk de surgery center. U kunt ook het center online onderzoek om ervoor te zorgen dat het is in licentie gegeven, gecontroleerd of erkend. Dit is een van de belangrijkste pre-surgery stappen die u ondernemen kunt om ervoor te zorgen dat uw operatie veilig is.

Elke operatie komt met risico, en je moet niet vergeten dat. U moet weten alles betrokken, dus zorg ervoor dat de gevaren met uw chirurg bespreken. Er zijn veel voordelen naar procedures, maar u moet begrijpen dat dingen fout zouden kunnen gaan.

Probeer om geld te besparen op uw procedure, steeds vermeld op sommige lijst op afroep. Gelegd op deze lijst betekent dat u niet hebben een geplande operatie datum, maar in plaats daarvan zou worden genoemd voor uw wanneer een plek op uw chirurgen schema, zoals in het geval van een annulering opent. Omdat u hen wilt opslaan van het verspillen van een geplande tijd-slot, vaak krijgt u een korting voor “on-call.”

Hoewel het is goedkoper om te hebben een operatie, uitgevoerd in een ander land, probeer te kiezen een chirurg in uw omgeving. Moet u ervaring eventuele bijwerkingen of complicaties, wenst u te bezoeken met uw oorspronkelijke arts op een handige en tijdige wijze.

Ga niet in het buitenland te krijgen chirurgie vanwege goedkopere prijzen. Naar een ander land is een goede optie, hebt u een manier om te controleren of uw chirurg is goed opgeleid en in licentie gegeven. En zal het uitvoeren van de bewerking in een geaccrediteerde faciliteit. Blijf weg uit landen waar chirurgen niet wettelijk verplicht zijn om te beschikken over een licentie.

Het is belangrijk niet te beslissen op cosmetische chirurgie wanneer you being overdreven emotionele. Omdat u energie moet te herstellen, kan het moeilijker worden als je emotioneel unstable. Langzame terugvorderingen kunnen uw emoties negatief beïnvloeden.

Voor veel mensen biedt cosmetische chirurgie de fontein van de jeugd die zij hebben lang geprobeerd. Kennis is van essentieel belang; echter, om te kunnen maken van een slimme keuze als het gaat om te gaan onder het mes. Houd de uiteinden en de informatie in het stuk hierboven dicht bij de hand als u overwegen om de chirurgische duik.

Lees soortgelijke artikelen op Ogen visie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s