Beschouw dit vóór uw volgende training

Welke oefeningen moet ik nu doen?

Hoeveel gewicht moet ik gebruiken?

Moet ik doen lichaamsgewicht oefeningen of gewicht oefeningen?

Moet ik doen voordat ik cardio training?

Moet ik doen cardio nadat ik training?

Spieren op te bouwen

Er is een goede kans dat je zelf enkele van deze vragen bij wat punt of een ander voordat u naar de sportschool hebben gevraagd. Ze zijn allemaal levensvatbare vragen om te vragen, maar zelfs nadat u deze vragen te beantwoorden er is nog steeds een belangrijke factor die u overwegen moet voordat je zelfs denken kunt om te beginnen uw training.

Is uw hoofd aan boord met wat je doet of wat je bent over te doen?

Als het antwoord op die vraag niet een dikke is ‘ja’ is er een goede kans dat uw training gaat achter bij het doel komen.

In de afgelopen weken zijn enkele van de ‘meatheads’ (jongens die eruit zien alsof ze hebben het opheffen van hun hele leven) in sommige plateaus geweest lopende op hun trainingsprogramma’s hen verhindert hun doelen dichterbij.

Aan de andere kant zijn er een paar jongens in de sportschool die lijken te trotseren de wetten van de fysica, als het gaat om hun training.

Een individu reinigt slechts twee weken geleden geprobeerd drie herhalingen van macht op een gewicht van 225 pond.

Het individu was in staat om te doen alle drie herhalingen, dus hij met zijn volgende reeks op 235-pond verhuisde.

Hij kreeg alle drie herhalingen op 235-pond, dus verhuisde hij tot 245 pond op welk punt hij alleen op rep gevolg ten dele aan zijn handen bereikt hadden een harde tijd opknoping op de balk.

Nu, dat was niet de ongelooflijke prestatie dat de beeltenis van dit artikel. De ongelooflijke prestatie is dat dit artikel is ontgaan is slechts twee weken na het doen van dat gewicht voor de eerste keer dat dezelfde individuele kon doen 25-macht reinigt op 225 pond in een rij.

Hoe deed hij het?

Na het interviewen hem zei hij dat hij ‘vertelde zelf dat hij kon en ging om het te doen.’

U leest dat juist, hij gewoon zelf vertelde dat hij doen kon en hij ging en deed het.

Als je erover nadenkt dat is de enige uitleg waarom we kunnen of niet kunnen bereiken onze Gewichtheffen doelen in de sportschool. Zo velen van ons kunnen niet over dat geestelijke hindernis houden ons springen van het bereiken van verder dan hebben we ooit voordat.

Het feit van de zaak is dat de jongen op de sportschool was altijd kunnen doen 25-macht reinigt op 225 pond langs zijn hersenen net wist niet het.

De volgende keer dat je merkt dat je op de sportschool vragen jezelf vergeet deze vragen aan het begin van dit artikel niet om te vragen als je hoofd aan boord is.

De geest is de meest krachtige tool in het lichaam en de enige manier dat u zal zitten kundig voor uw doelen te bereiken is als het zich volledig bewust van wat dat doel is en wat het kost om er te komen.

Lees soortgelijke artikelen op Spieren op te bouwen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s