Tips voor het aantrekken van kerels u – 3 manieren om iemands aandacht te krijgen

Hebt u ooit liep in een kamer en zag een leuke kerel en vroeg zich af wat het is dat je zou kunnen doen om te krijgen hem op zoek naar jou? Heeft niet wetend wat te doen voel je soort van klein en onbeduidend, bijna alsof u onzichtbaar voor hem gemaakt? Nou, natuurlijk moet u op zoek naar een manier om zijn aandacht te trekken en hoewel het lijkt misschien niet als een eenvoudig ding nu te doen, het hoeft niet te moeilijk zijn dat helemaal. Er zijn enkele dingen die je kunt doen die gaan om te krijgen hem met aandacht voor u.

dating

Hier zijn 3 manieren dat u een kerel aandacht aantrekken kan, zodat u weet dat hij is op zoek naar jou:

1. Altijd proberen te lopen met een gevoel van zelfvertrouwen als je in een kamer loopt.

Spelen kleine en onopgemerkt niet helpen u een man trekken, het gaat gewoon om te maken het des te meer waarschijnlijk dat hij u niet merken. En dat is niet de manier waarop dat het moet worden, is het? Wanneer je in een kamer met vertrouwen loopt, gaat u te krijgen opgemerkt. Mensen bericht altijd vertrouwen in mensen en vooral vertrouwen vrouwen. U wilt dat u, dus wanneer je loopt in een kamer, het doen met een gevoel van zelfvertrouwen.

2. Een glimlach kan zijn een gemakkelijke manier om zijn eerste aandacht te krijgen.

De meeste jongens zijn een beetje geïntimideerd over het naderen van een vrouw, zelfs als ze het gevoel een beetje aangetrokken tot u. Natuurlijk, wilt u niet hem om op die manier voelen, dus stuur hem een mooie kleine glimlach. Als hij je een in ruil geeft, openen van je lichaam taal een beetje meer zodat het “nodigt” hem te komen. Hoe meer aanspreekbaar u lijken, des te waarschijnlijker het is dat hij dat lopen zal nemen om te proberen om je te leren kennen.

3. Als je hem krijgt te lopen naar u, probeer om te krijgen hem praten over iets die hem interesseert.

Mensen houden om te praten over de dingen die ze echt geïnteresseerd zijn in en een kerel die u geïnteresseerd bent in niet zal anders zijn. U wilt natuurlijk ook praten een beetje over jezelf zodat hij te weten dat je kunt krijgen, maar vergeet niet dat als je laten een beetje belangstelling voor hem zien, hij is kans om te eindigen interesse in u ook.

Lees soortgelijke artikelen op  Dating

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s