Tour de france wedstrijden op onze schermen

De Tour De France heeft als een van de meest slopende sportevenementen op de planeet, met renners die op bijna 2500 km van golvende wegen en bergachtige gebieden in heel Frankrijk. Het concept van de tour werd geboren in 1903 door Geo Lefevre, die werkte als journalist voor tijdschrift L’Auto die het idee en steun verkregen zijn uitgever om te zetten het plan op zijn plaats.

De allereerste tour begon met slechts 60 renners op de 1ste juli 1903 in zes uitdagende stadia. Één van de meest slopende etappes van de tijd was van Nates naar Parijs die een verbazingwekkende 471 km in totaal. Slechts 21 van de oorspronkelijke 60 renners maakte het terug in Parijs met Maurice Garin nemen de gele trui.

Image

Vandaag die de tour is nam deel over 21 etappes met variërende graden van de lengte van een ongecompliceerd 25 km fase 4 in Nice tot meer slopende stadia tot 240 km voordat in Parijs worden afgerond op de definitieve 133 km.

De Tour De France is inmiddels een internationale Spektakel, groeien tot een miljoenen pond wedstrijd die’s werelds beste fietsers kijken om te concurreren in. Vorig jaar zag een gedenkwaardig moment met Sir Bradley Wiggins die de gele trui en met het steeds de eerste Britse man te nemen de felbegeerde titel. De titel leverde hem zijn ridderschap en gehandeld als een springplank voor verdere successen in Londen 2012.

Bradley Wiggins was helaas niet in staat om te concurreren in 2013 te behouden van zijn titel als gevolg van verschillende verwondingen, beginnend met zijn terugtrekking in Italië. Borst infecties krijgt de betere van elke atleet en geen brace of support kan u helpen door middel van deze, gewoon rusten en eventueel bezoek aan uw arts voor een recept.

De tour was dit jaar weg naar een dramatische start met een aantal botsingen en letsel, met name als gevolg van een team bus blokkeren de eindstreep in Corsica. Er waren een aantal deelstukken en kneuzingen samen met een aantal gevallen van hersenschudding die sommige renners uit volgende stadia zal heersen.

Knie verwondingen zijn meer gemeenschappelijk onder fietsers, dus wanneer botsingen als plaatsvinden de knie meestal de kracht van de impact, duurt wanneer komt van de fiets. Knie ondersteunt worden gedragen door vele renners, meestal niet als een bron van het opvulmateriaal in geval van een ongeval, maar te bieden extra bescherming voor een gezamenlijke blootgestelde en essentieel.

Een knie-ondersteuning is ontworpen om compressie voor de knie, die extra stabiliteit voor de drager en het toegenomen vertrouwen te blijven uitvoeren. Fietsen kunt zetten veel druk op het kniegewricht, vooral over lange afstanden, daarom iets dat een wielrenner helpen kan en helpen beheren pijn van een blessure en stabiliseren de gezamenlijke altijd gunstig zal zijn.

Onderste extremiteit letsel zijn gebruikelijk in fietsers, zoals je zou verwachten met de meerderheid van de werkzaamheden van de benen. Over lange afstanden renners kunnen worden meer vatbaar voor spier verwondingen en de geringste stam kan belemmeren hun algehele prestaties. Compressie broek kunnen gedragen worden om te voorzien in een verscheidenheid van spier verwondingen, van hamstring verwondingen aan dij verwondingen aan Lies verwondingen.

Het doel van compressie broek wil bieden compressie naar het getroffen gebied. Het is deze compressie waarmee de pijn en ongemak voelde door de rider terwijl ook het helpen om ontsteking te verminderen. Door te helpen om pijn te beheren kunt de renner blijven om te rijden voor meer met de compressie broek ontworpen te beperken van verdere schade aan het getroffen gebied.

In geval van eventuele schade die is de beste cursus van actie toe te passen ijs op het getroffen gebied te verminderen ontsteking en rest. In ernstigere gevallen dient u altijd een arts die kan zorgen voor een meer accurate beoordeling. Het gebruik van compressie broek of een knie steun kan helpen voorkomen dat schade of kan worden gebruikt als onderdeel van een programma voor wederopbouw. Terwijl ze zijn ontworpen om te helpen beheren van verwondingen en u terug op uw fiets sneller krijgen, moeten ze niet worden gebruikt in isolatie.

Dave Regis is gespecialiseerd in het gebruik van orthese voor het beheer van sportletsels, bespreken letsel rehabilitatie door oefening en het gebruik van verkwikkende en ondersteunt. Hij vaak blogs en schrijft artikelen voor gebieden van belang, gericht op professionele wielrenners en hun gebruik van compressie broek om te helpen beheren van spier verwondingen.

Lees soortgelijke artikelen op Fiets

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s