Uw gehaktbrood kunnen zo licht zoals u het wilt worden of zo zwaar als het kan worden

Meatloaf kan worden geserveerd als een gastvrije schotel, net zoals het is. Alles wat u hoeft te doen om dit te bereiken is uw maaltijd evenwicht door het hebben van groenten samen met granen samen met de maaltijd.

Dat in de geest, met gerechten aan de kant om te voldoen aan ieders nutritionele behoeften is in alle opzichten nodig.

recepten

· Groenten aan de kant

De meeste jonge geitjes houden niet gekookte groenten. Daarom kunt u terecht voor omhoog gehakte groenten of geraspte degenen zoals in het geval van wortelen. Donkere groene groenten omvatten groene bonen of broccoli. Een goed voorbeeld van oranje groenten omvatten wortelen.

· Zetmeel aan de kant

Aardappelpuree gaan zeer goed aan de kant. Dit betekent niet dat u zelfs gebraden of gebakken aardappelen uitsluiten. U gaat met uw familie de voorkeur. Ondanks dit is het goed om op te merken dat aardappelen in hen een element dat provoceren bloedsuiker hebben zal te schieten.

· Korrels aan de kant

In tegenstelling tot zetmeel op de kant, zijn korrels sterk aanbevolen. Dit verzekert een duurzame energie vanwege de gezonde maaltijd. Dit komt uit als een goede aanvulling voor uw gehaktbrood. Vanwege zijn eenvoud wanneer het gaat om preparaten, bruine rijst wordt ten zeerste aanbevolen die als niet beschikbaar kan worden vervangen door quinoa/bulgur tarwe.

· Fruit vormt een aanvulling op

Fruit zorgt ervoor dat de smaak van het vlees is evenwichtig of verbeterd. Zeer smaak gebracht, moet gehaktbrood complimenten die gelijk die aan de kant. Fruit zoals sinaasappelen, aardbeien of zelfs bosbessen zal het verwachte resultaat. Bessen of gesneden sinaasappelen kunnen fungeren als decoratie bij het dienen van platen. U kunt ook kunnen ze dienen als dessert samen met yoghurt.

De kans dat uw familie grote is is aan de onderkant. Daarom zul je waarschijnlijk restjes van de meatloaf na het diner. Dit moet niet worden weggegooid voor het in handig de volgende dag komen kon. Aangezien dat u uw kanten scherp hebt geselecteerd, zou kunnen dan uw meatloaf eindigen dienen twee diners. Bijvoorbeeld, als de geraspte wortelen en volkoren pasta als uw complimenten fungeert, chop up de left-overs en uitstrijkjes met saus of ketchup. Dit zal dienen goed wanneer je het over de pasta. Daar heb je het, de volgende dag maaltijd. Zo niet dat, je kiezen kun om groenten te koken dan meng met verkruimelde gehaktbrood om te komen met rijst kom maaltijd na toevoeging van rijst in het mengsel.

Lees soortgelijke artikelen op Recepten

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s