Tips voor kleine bedrijven – manieren om te hebben een succesvolle lokale seo campagne

Volgens recente rapporten, een duizelingwekkende bedrag van 42% gebruikers hebben de neiging om te klikken op de eerste vermelding die wordt weergegeven op de zoekmachine resultaat pagina’s. Het nummer valt naar beneden tot 8% wanneer het gaat om de tweede aanbieding, en het op een na de ander gaat minderen. Dus tenzij uw bedrijf is een van de top vijf lijsten, is het erg moeilijk voor u te genereren van potentiële klanten. En de concurrentie is zelfs nog moeilijker voor de kleine bedrijven, omdat ze moeten concurreren met hun grotere tegenhangers. Dus wat is het recept voor succes?

http://www.articledb.net/nl/zoekmachineoptimalisatie

Kleine bedrijven moeten zich concentreren op de uitvoering van lokale SEO (of lokale search engine optimization) strategieën te vangen zo veel lokale klanten mogelijk. Maar er vele manieren zijn om dit gedaan te krijgen, laten we eens kijken naar enkele van de meest effectieve manieren:

#1. Maken lokaal Links: Link gebouw is een kernconcept in SEO. En lokale linkbuilding is essentieel als u lokale SEO marketing doen. Maar wat is de lokale link building? Kortom, is het het proces van het verkrijgen backlinks van gezaghebbende en kwalitatief hoogwaardige publicaties, blogs en mappen die in de geografische zone van uw bedrijf werken. Lokale kranten nadert en het voorleggen aan lokale mappen zijn enkele van de manieren die zal u helpen om uw doelgroep.

#2. Gebruik Persberichten: Persberichten zijn zeer effectief in lokale SEO campagnes. Ze zijn efficiënt in het creëren van een lokale buzz en dus helpen uw website rangschikking goed in lokale zoekresultaten. De persberichten moet zich richten op echt nieuws, en moet betrekking hebben op belangrijke gebeurtenissen zoals nieuw product lanceert. Voor het beste resultaat, zorg enkel ervoor dat u hebt opgenomen geo-specifieke zoekwoorden in de titel van een persbericht.

#3. Brengen in Online Reviews: recensies over een online directory zoals Yelp en andere user-generated review sites ook hulp bij het lokale SEO-proces. Allen u moet doen is jezelf in deze recensie sites lijst en vragen van uw klanten om te posten een feedback zodra de transactie voorbij is. U moet ook ervoor te zorgen dat uw officiële website goed is verbonden met uw beoordeling profielen. De lokale zichtbaarheid van uw bedrijf in SERPs zal beginnen zodra u begint steeds meer recensies in deze sites te verbeteren.

#4. Optimaliseren voor Video: kunt u relevante video’s uploaden over uw bedrijf op YouTube en Vimeo. Echter, volledig gebruik van de pagina met de hotelbeschrijving alvorens een video openbaar te maken. Uw contact informatie zoals adres, telefoonnummer en officiële website in het beschrijvingsgebied opnemen. Dit zal uw lokale SEO strategie massaal opvoeren.

Lokale SEO is niet langer een optie voor lokale bedrijven; het is uitgegroeid tot een noodzaak geworden. Het is de meest effectieve manier voor een lokaal bedrijf te ontmoeten meer zichtbaarheid en online klanten aantrekken en er is geen manier een meer kan negeren.

Lees soortgelijke artikelen op Zoekmachineoptimalisatie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s