Waarom kiezen voor hypnobirth?

Kate Middleton, hertogin van Cambridge, overweegt naar verluidt het gebruik van hypnose om te helpen bij pijnbestrijding voor de geboorte van haar eerste kind. Ik heb altijd afgevraagd waarom elke moeder-to-be niet gebruikmaken van de hulp van hypnobirthing technieken.

Immers, wat nuchter, rechte-denken, vrouw zou opdagen haar neus als iets dat volkomen natuurlijk, heeft dan ook geen bijwerkingen en belooft te maken voor een gemakkelijkere tijd tijdens de bevalling aangeboden? Dit is zeker een volledige no-brainer?! Hypnose, wanneer gebruikt voor dit doel, in principe effent de weg voor een veel comfortabeler tijd voor moeder en baby.

Zwangerschap

Dus waarom niet alle moeders te gebruiken hypnobirthing technieken? De conclusie die ik denk dat ik ben gekomen dat om is dat de meerderheid van de toekomstige moeders ofwel niet over hypnose technieken voor de bevalling weten, of zij niet geloven dat het voor hen werken zal. En dit leidt natuurlijk wil rekening met het feit dat veel te veel mensen vermaken misvattingen en eventueel vreest over hypnose in het algemeen gebrek aan informatie of kennis van het onderwerp.

Het grote nieuws is nu dat we in deze moderne wereld waar informatie direct beschikbaar in een oogwenk is, kan Google dergelijke onderwerpen en onszelf met waardevolle informatie te leveren. Zoals altijd ligt de sleutel in het weten van wat precies naar Google. Ik beveel altijd op zoek naar medische onderzoek dat is gepubliceerd in een gerespecteerde tijdschrift.

Als u dit doen met betrekking tot hypnobirthing zou u vinden sommige zeer interessante studies die aanzienlijke resultaten opgeleverd. Zou u willen verbeteren uw kansen om een snellere levering? Of een minder pijnlijk levering, aangevuld met minder pijn medicatie? Of een sneller hersteltijd? Nogmaals, ik zou moeten zeggen, zeker dit hele concept van hypnobirthing is een geen-brainer-nr?

Hypnose is een volkomen normaal en natuurlijke state of mind. Het is een natuurlijke staat van ontspanning. Enkel het gebruiken van hypnose bevordert een gevoel van rust, ontspanning en welzijn. Voeg daarbij het feit dat wanneer in hypnose uw onderbewuste mening wordt meer open voor suggesties en je begint te zien het potentieel van oneindig veel meer voordelen.

Uw onderbewuste mening is dat deel dat automatisch en spontaan handelt. Hypnotische suggesties kunnen worden gemaakt die je geest te verwachten dat specifieke ervaringen trainen. In het geval van hypnobirthing zou natuurlijk voorstellen worden gedaan om te ontspannen, zich goed voelen, verminderen pijn en ervaring een comfortabele geboorte.

Als u nooit hebben gedacht over hypnose of ongegrond misvattingen over dit onderwerp vermaken, waarom dan niet gewoon proberen hypnose voor jezelf? De proof of the pudding is in the eating, zoals het gezegde gaat! U kunt een gratis hypnose mp3 verkrijgen van mijn website op elk gewenst moment en probeert hypnose in het comfort van uw eigen huis.

Lees soortgelijke artikelen op Zwangerschap

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s